Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Markýz de Sade svého času zamordoval jakousi lehkou děvu a byl za to vsazen za katr. Hájil se tím, že on zabil jen jednu, kdežto francouzská revoluce má na svědomí mnohonásobek.

Až Vám nějaký kapsář loupne šrajtofli s pár tisícovkami, neřešte to, vždyť v kauze OKD jde o miliardy, a jde to do ztracena.

2 0
možnosti

Toto zde bylo již probíráno, zkuste nahlédnout do diskuse s panem Hrubým. Děkuji vám.

0 0
možnosti

Děkuji všem za zajímavou diskusi.

0 0
možnosti
Foto

R^karma-napsala jste to stručně a výstižně

1 0
možnosti

Zprávy z OLAFu jsou od včera k dispozici na webu. Sice výňatky, nicméně objeví se celá. Nečekám na ni, stále tvrdím - Jak lidé , vůbec mohou připustit myšlenku, že ministr financí - premiér - může postavit své podnikání na příjmu dotací ? Ten střet je tam megaobrovský ! Jak je možné, aby tato persona byla v přímém střetu se soukromými firmami ? Naprosto logicky - dříve, či později něco musí prasknout. Lid jásá, píše, velebí - přitom byl oligarchou okraden - neuvěřitelné ! ... :-)

4 0
možnosti

Pořád dumám nad morálkou těch, kdož chtějí krádeže za desetitisíce omlouvat krádežemi za milión.

Oboje je krádež, paní Dubcová.

6 0
možnosti
Foto

No, ono to je tak trochu jako s dopravním přestupkem. Rychlost +10 je méně, než +120.

1 0
možnosti

Tu naději na zlepšení našeho stavu nesplnili jak Babiš, tak i Zeman. Sice před svými volbami hýřili krásnými sliby. Během doby ukázali, že také umí lhát!!

4 0
možnosti

Ty bláho, soud předběhl Kalousek. Ten už zná rozsudek, i když jenom četl zprávu, které ́á ještě není zveřejněná.:-P

2 2
možnosti

Všiml jsem si, že Babišovi fandové pokud nemají dobrý protiargument, vždy obviní Kalouska z čehokoli. Přitom vůbec nejsem jeho fanda.

6 0
možnosti

Já nejsem skeptik a tak si užívám co je k dispo, pokud to cítíte jinak málo si všímáte co se změnilo...

1 0
možnosti
Foto

Paní ministryně zkouší minimalizovat škody. Když prachy vrátí, OLAF se v tom přestane šťourat a pak to může zkusit zamést pod koberec. Protože bude OLAF uspokojen, nic se přece nestalo a Sněmovna proto žádosti o vydání nevyhoví a bude klid na práci na žádostech o další dotace pro Agrofert. Pro ně je 50 mega částka, kterou neradi, ale můžou oželet a vrátit.

4 0
možnosti

Sněmovna nevyhoví v žádném případe. Vsaďte se. Sto patnáct hlasů ANO, SPD, KSČ(M) bude stačit. Stačí, když se zdrží.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte tu naději, že se nebude muset pracovat, rozhodovat, být zodpovědný a budou vám padat pečení holubi do úst. Ano, vím, takovou naději mělo velké procento Čechů. Havla považovali za pánaboha, když se ukázalo že jím není, tak ho zavrhli, totéž z Klausem. Jen Zemanova popularita se zatím drží. Zatím. Protože ví, co lid chce slyšet. Stejně jako Babiš, Kalousek, ten kulíšek z pirátů ( myslím že se jmenuje Bartoš). Jenže moment, kdo je dosadil do funkcí? Ergo kdo jím dál práci? VY...voličstvo české.Vy kteří volíte koblih plný břich. Vy kteří k volbám nejdete, protože vám je to jedno. Skoro po 30 létech od roku 89 jste si nedokázali vychovat skutečné reprezentanty. Jen žvanily, kterým jde pouze o koryta. Ale vám, voličům je to jedno. To je dobře. Že je vám to jedno. Pro ty vyvolené. Protože dokud vám to jedno bude, mají oni svoje jisté. A nemusí se bát.

12 0
možnosti

precizně vyjádřenoR^R^R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1189x
Ve vydavatelství Akcent mi vyšly 4 knížky: "Začíná to nudlemi a končí to kudlou v břiše", "Nepravidelný deník české rentiérky", "Jsem tu na kus řeči" a nejnovější "Hana Podolská ve víru dějin'

A pátá knížka "Láska v bačkorách" mi vyšla v nakladatelství "JaS"