Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

To srovnání s Únorem už jsem někde četl, je to nesmysl. Tehdy došlo k převzetí moci násilnou cestou - komunisti měli ozbrojené dělnické milice, měli po ruce partyzány, měli v rukách víceméně vnitro i armádu. Země byla pod Stalinovým dohledem, který by kdykoliv vojensky intervenoval, kdyby se mu zachtělo. Takže to srovnání je historický nesmysl. Navíc Babiš je kšeftman, není to ani Lenin ani Kléma. Jde mu o kšefty a zhrzené ego.

5 1
možnosti
RC

jenze to je jen pul pravdy.

Byla tam totiz druha linka - ta vladni.

1 0
možnosti
JM

J30a57n 11M52o98r34a76v60a

24. 11. 2017 22:38

Ty tzv. "demokratické strany" mluví o demokracii a přitom jim jde o zachování pořádků, kdy mohly beztrestně krást jako na dobytém území.

Ostentativně se vyhýbaly jakékoliv dohodě s vítězem voleb Andrejem Babišem tak co se jim teď nelíbí? Ostentativně odmítaly cokoliv dělat! Očekávaly snad, že AB za nimi přijde a poníženě poprosí, aby začaly něco dělat?

Ať si nakašlou! Škod a zlodějin mají za sebou tolik, že by měli chodit kanály a ne si drze poroučet!

15 4
možnosti
RC

VSECHNY strany parlamentu, krome ANO a KSCM rekly jiz pred volbami, ze je pro ne Babis neprijatelny jako premier!! Co on udelal s touto informaci? To budeme takovy bananistan, ze budeme mit obvineneho premiera?8-o

3 2
možnosti
Foto

Zbytečně celou situaci hrotíte. Jakýkoli politický subjekt zvolený voliči do parlamentů se může v demokratické zemi rozhodnout jít anebo nejít do vlády s hnutím, s jehož programem shledává anebo neshledává programový průnik anebo o jehož demokratičnosti anebo spíše majiteli, má pochybnosti. Pár let menšinové vlády ANO s podporou ad hoc té které strany, nás nezabije, protože to není subjekt typu komunistů, řízených ze SSSR ani fašistů, hnutí ANO je proevropské a maximálně sestaví úřednickou vládu. Kolikrát v jiných evropských zemích zkolabovala jednání o vládě? Padly vlády a vznikly nové, často pro vývoj zemí mnohem horší jako například v Řecku populistický Syriza, jež dala Řekům jen plané naděje a pak přijala potupný diktát Trojky? Není se nedaří v Německu CDU-CSU s nikým sestavit vládu a to z jednoho prostého důvodu. Sociální demokraté by s Merkelovou mohli vytvořit hravě vládu, ale rozhodli se jít do opozice, protože roky společné vlády jim ubraly hlasy. Ale do koalice s ní nechce jít ani SPD a to z jednoho prostého důvodu. I oni ztratili kdysi po společné vládě s CDU svůj elektorát díky odlišnosti toho, co slíbili voličům, vzhledem k tomu, co prosazovala CDU, natolik, že neprošli napříště do Budestagu. A tak možná v Německu dojde k novým volbám. Německo je přitom klíčovým hráčem EU, jeho hnacím motorem, my jsme občas nazýváni jeho 17 spolkovou zemí, takže bych se nad naším politickým kabaretem tolik nedojímala a dala si raději kávu.

5 3
možnosti
Foto

Problém je, že oni vůbec nedumají o nějakém průniku. Oni prostě jen pokračují v hysterii a i kdyby Babiš přišel s tím nejlepším, tak to odmítnout jen proto, že s tím přišel on.

9 2
možnosti
RC

1) ty "podivne strany" nepousti k moci demokraticke strany. K moci je pustili volici.

2) takze ty kecy o tom, jak za to muze Fiala, Kalousek, Belobradek nebo Gazdik jsou uplne zbytecne. Da se to srovnat se situaci, kdy starsi sourozenec musi ustoupit tomu mladsimu, protoze "ty jsi prece starsi a mas rozum"

5 4
možnosti
PV

tak jiste, poslednich 28 porad slysime, ze za vsechno muzou komunisti, tak proc si nelhat do kapsy dal ;-D.

8 2
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1189x
Ve vydavatelství Akcent mi vyšly 4 knížky: "Začíná to nudlemi a končí to kudlou v břiše", "Nepravidelný deník české rentiérky", "Jsem tu na kus řeči" a nejnovější "Hana Podolská ve víru dějin'

A pátá knížka "Láska v bačkorách" mi vyšla v nakladatelství "JaS"