Naďa Dubcová

Komu ku prospěchu?

13. 01. 2016 12:16:39
Odevždycky lidi potřebovali nějakého vůdce. V pravěku to byl ten nejsilnější a jsem optimista, i ten nejchytřejší, i když se prý tato dvě specifiká neslučují, já tomu nevěřím, slučují. To je jako pověra, že

To je jako pověra, že když je žena krásná, není chytrá, taky to není pravda. Ale to je na jinou debatu.

Postupně se vůdce měnil, tak jak se měnila doba. Dnes, na zemské kouli máme vůdce, ať se jim říká demokrati, politici, nebo diktátoři, či mafie. Záleží na nich, jak se bude vyvíjet budoucnost a jak se vyvíjí přítomnost. Zákulisní nitky, které spřádají jsou tak jemné, že je nevidět, ale pak spletené v pevné lano, řídí lidské životy.

Prý jen matka, dárkyně života (za přispění muže, samosébně) rozhoduje o tom, zda přijde človíček na svět, nebo ne. Ano, ona rozhodne, pod tlakem okolností, ve kterých se žena ocitne, po zvážení všech pro a proti. Ale i to je na jinou debatu. Zmiňuji to jen proto, že přivést dítě na svět je velká zodpovědnost za jeho život a výchovu. Jestliže na dítě nedáte pozor, ono si přivodí vaší nepozorností těžký úraz, jsou rodiče hnáni k zodpovědnosti.

Po dovršení 18 let se z dítěte stane dospělý, který je již zodpovědný sám za sebe. No právě a většinou není, zvláště mužské pohlaví. Rozhodují o něm právě vůdci. Vůdci, kteří rozdmýchávají války o území, o moc, přírodní bohatství, ať se jmenují demokrati, diktátoři, mafie, politici... Klidně ho usmrtí ve jménu čehosi, to dítě, o které jste pečovali, nespali, chvěli se hrůzou když bylo nemocné, radovali se z jeho úspěchů a plakali nad jeho pády...

Vůdci pak rozhodují o jeho životě. Dají mu do ruky zbraň a naženou ho do boje. Jednoho proti druhému, tito se vzájemně vraždí, výcvikem se jim vymývá mozek, takže je jim jedno zda při tom “svatém” boji vraždí i ženy a děti. Stanou se z nich mašiny na zabíjení.

Tak a konečně se dostávám k jádru pudla. To víte, důchodkyně, ta má čas, tak to bere ze široka. Oslí můstek žádný, takže jako často, ostrý řez:

Svět se dal do pohybu. Není to pohyb jen tak nějaký, zdálo by se neorganizovaný. Je to pohyb prapodivný. Nitky v pozadí nevidět, ale silné lano z nich spletené vede lidi na celém světě k migraci. Z různých důvodů.

Teď (míněno v posledních letech) jim někdo řekl, opusť svůj domov, v Evropě najdeš ráj na zemi, bezpečí pro tebe a tvoji rodinu. Tvůj vůdce ti domov rozbil, nebo taky svůj domov sis rozbil sám...

Jak dlouho bude Evropa bezpečná, jak se do ní integruješ ty, ubohý běženče? Chceš změnit své návyky, své náboženství, svoji výchovu? Jak budeš vychovávat své děti? Jako Evropany?

Cui bono, komu ku prospěchu je ta masivní migrace?

http://video.aktualne.cz/dvtv/petranek-utoky-na-zeny-jsou-hluboce-ve-stredoveke-mentalite/r~4ee85c86b94a11e5b6cc002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-0


původně psáno pro BB

Autor: Naďa Dubcová | karma: 14.37 | přečteno: 406 ×
Poslední články autora