Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi máte pravdu. Připadá mi to jako v internetové hře Dáma. Když hráč tuší silnějšího e soupeře , na začátku hry odstoupí... Rv:-/

0 0
možnosti

Děkuji vám všem za vaše názory projevené v komentářích.R^

0 0
možnosti

Vysvětlení: Nemazu ničí názory ať jsou jakékoliv. Mažu jen jednoho stalkera, který mě sem chodí urážet. Uvažovala jsem, že sem přestanu psát, ale nemám důvod ustupovat nenávisti, která je chorobná. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat.:-(

0 0
možnosti

Bohužel je to příliš rozumné tak to pan Fiala není schopen pochopit.

3 2
možnosti

J93a41n 80P77a87v30l91í82k

25. 11. 2017 8:32

Jedna z nejdůležitějších podmínek demokracie je existence skutečné opozice. Volání po rozředění opozice mezi vládnoucí koalici je naprosto nesmyslné a pro demokracii zničující. Známe to již z dob Národní fronty, která měla udržovat zdání demokratického systému, s nímž neměla nic společného. Babišovi by se hodilo mít jako fíkový list ODS a přitom v hlasování se spojovat s Marťany (SPD a komunisty). Představa, že se Babiš bude řídit nějakými civilizovanými pravidly, je naivní. On zná jen svoje pravidla a ta jsou s demokracií neslučitelná.

7 4
možnosti
Foto

Honzo,.na Tebe nejlépe sedí "zaťatý"

3 1
možnosti
Foto

A ještě jedna připomínka "Slib voličům". Dávat voličům konkrétní personální sliby (s Babišem nikdy) je ta největší hloupost, která může být. A přebíjí to pouze předstíraná snaha sliby dodržet.

Dám příklad. V roce 1998 se Klaus velmi vymezoval vůči ČSSD. Už si ten slogan nepamatuji, ale něco jako "Zastavte socialismus".

A po volbách nastala taková situace, vzniklá především genialitou Jana Rumla, že Zeman nemohl sestavit většinovou vládu a šel do vlády menšinové s podporou ODS.

A nepřátelé této "oposmlouvy" vykřikovali, že šlo "o zradu na voličích ODS" a my, voliči ODS jsme mručeli spokojeností. A proč? Klaus jako předseda Sněmovny zůstal ve hře na volbu prezidenta a ODS měla velký vliv.

Fiala je možná dobrý profesor, to nevím, ale jako politik je strnulý muž bez fantazie. Kdyby šel do vlády s Babišem nebo ho podpořil opoziční smlouvou, měl by vše. Teď nemá nic a druhé místo ve volbách vůbec nezúročil, naopak ho prohrává.

8 1
možnosti

A mel by harakiri

I ODS prisla po opozicni smlouve o spoustu hlasu a nasledujici volby prohrala

4 1
možnosti

R^Mě to srovnání s únorem napadlo taky. Vlastně je těch podobenství více. V roce 1946 zvítězili komouši také proto, že předválečná politika demokratických stran lidi naštvala. ODS by měla jít do koalice.

2 2
možnosti
Foto

Srovnání s Únorem 48 je naprosto nepatřičné a lživé.

3 0
možnosti
Foto

Naďo, máš pravdu, že ta partička "demokratický" blok a ještě snad ČSSD by mohli něco udělat, kdyby mohli. Ale, oni prostě nemohou. V tom ideologickém klinči ve kterém jsou, nemohou.

Pokud by tyto strany chtěly ANO, SPD a KSČM zabránit v nějakých excesech, musely by prostě některé jít s ANO do vlády.

Překousnout nechuť k Babišovi (myslím, že ho Sněmovna k trestnímu stíhání nevydá, ba jsme si tím celkem jist) a ve vládě konání ANO korigovat.

Jinak, a to řekl Fiala velmi přesně, Babiš má dostatečnou sílu vládnout menšinově s důvěrou sněmovny. Hlasů na to má habaděj, i když se tváří, že ne.

7 0
možnosti

Mám cosi odžito a povolební nadšení nesdílím. Nejsem mrzout a rozumím tužbě. Osobně pak vidím obrovský posuv zásad, které padají do propasti. KSČm, primární zdroj našich problémů - už uběhl čas, tedy reinkarnovat - Napravujeme to, co jsme zničili !? Oligarcha pečuje o dělnickou třídu - promiňme mu 50 mil. Kč - On dělá věci veliké !? Podobně nekonečný střet zájmů - nevadí, naopak, to je dobré !? Prezident rozbíjí demokratický systém - nastolováním prezidentského a oligarchovi okatě straní - To nevadí, naopak !? Podivné, v podstatě nečitelné spolky - Piráti a hlavně SPD - novodobá naděje !? Pryč se starým a nové sem - bude to lepší ! Mj., odkud se ti noví lidé mají vzít - to nevím. Jsem si vědom,.že v mém sdělení je i nelogično, protože bez posuvu bychom stále dleli na stromě. Nicméně se obávám, abychom tam zase brzo nebyli ! ... :-)

5 4
možnosti

Dodnes jsem nikde nenašla zdůvodnění, v čem jsou hnutí ANO, SPD a KSČM "strany, které jsou pro náš život, svobodu a demokracii nebezpečné" a v čem jsou strany ODS, KDU-ČSL, Piráti, ČSSD, STAN a TOP09 naopak strany bezpečné a demokratické.

Někdo někde tyto strany rozdělil a pojmenoval a od té doby to všichni opakují jak cvičené opičky, aniž by se to týkalo skutečného stavu.

16 8
možnosti

KSCM je primy naslednik KSC, je to malo?

ANO je strana vudcovskeho typu

SPD koneckoncu take, sama ma v programu body, ktere jsou v rozporu s Ustavou a mezinarodnimi zavazky

6 9
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS