Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

správně zmiňujete třeba to, že pokud by vám někdo zakázal nosit kalhoty považovala byste to za omezován osobní svobody-jistě víte že dnes tak módně zatracované feministky tuto vymoženost pro ženy vydobyly relativně nedávno-celé předchozí generace žen euroamerické kultury tak byly muži ponižovány-a bikiny také nosit nesměly, když se podíváte na koupací úbory našich babiček tak se od burkin moc neliší;-D

1 0
možnosti
Foto

vás blog postrádá elementární logiku argumentace-říkáte že těm ženám to nevadí ale vadí to vám, zahalování považujete za ponížení aleato že byste je odhalovala proti jejich vůli vámpřipadá normální?

to že v naší společnosti bývají pornoherečky povýšeny na VIP a zvány třeba na ples ve Víděňské opeře za ponížení považovaly ostatní ctihodné dámy a co jim to bylo platné?

2 0
možnosti
ND

Paní Palková, je mi líto, ale můj článek jste zcela nepochopila, přeji hezký den.

1 1
možnosti
MG

Z autorkinych nazorov vlastne vyplyva, ze zeny su povinne sa na znak nepodliehania moslimskej patriarchalnej kulture aspon do nejakej (presne nedefinovanej) miery odhalovat, a to sa nazyva slobodou. Tak logika a tento clanok sa k sebe priblizuju asi natolko, ako Saudska Arabia a severny pol...Marsu.

1 0
možnosti
JB

J67a48n 39B66u34r93i26a85n

12. 7. 2017 10:07

Máte tam jedno (chybné) zobecnění - že islám přikazuje ženám zahalování. On to totiž není ani tak islám, jako místní kulturní tradice.

Mimochodem i v Evropě se cudné ženy po celá staletí zahalovaly - a islám s tím neměl nic společného.

Závoj u nevěsty není nic jiného než pozůstatek této evropské tradice.

1 0
možnosti
TH

Ach, jo. POdle vas je ponizovani zen proste v poradku....

0 0
možnosti
TK

Nejedná se o ponižování, jedná se o jejich kulturu. Druhá věc je, jestli si tuto kukturu k nám necháme zavléci, nebo ne. Máme samozřejmě právo bránit tu naši.

3 2
možnosti
RP

Jedná! Jedná se o jinou kulturu, která v sobě zahrnuje ponižování žen!

8 2
možnosti
PH

P28a98v38e57l 13H13o72r10á97k

11. 7. 2017 22:42

Je spousta zemí, které asi považujete za civilizované, kde sundat na pláži horní díl plavek znamená velký problém, někde dokonce i u malých holčiček. Jaké to ponižování.

2 0
možnosti
Foto

A co když ty ženy chtějí nosit do vody zrovna to, co měli na sobě? Co pak?

2 0
možnosti
RP

A? Já bych třeba také chtěl jít do bazénu ve skafandru....ale nepustí mě ani v bermudách...Rv

5 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1189x
Ve vydavatelství Akcent mi vyšly 4 knížky: "Začíná to nudlemi a končí to kudlou v břiše", "Nepravidelný deník české rentiérky", "Jsem tu na kus řeči" a nejnovější "Hana Podolská ve víru dějin'

A pátá knížka "Láska v bačkorách" mi vyšla v nakladatelství "JaS"