Diskuse

Přijmeme zedníka s maturitou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimochodem naší hlavní náplní je nakladatelství, můžete nám poslat texty, třeba je vydáme zdarma. Pár slovíček a trochu papíru stejně za víc nestojí.

1 0
možnosti

Děkuji, paní Trnková, mám svého nakladatele.

0 0
možnosti
Foto

Naďo, zcela s tebou souhlasím. Truhlář, se kterým jsem domluvená na sestavení kuchyně, zítra dělá reparát z matiky...v květnu maturoval, chtěl si zvýšit kvalifikaci. Bylo jich 14 a jen jeden udělal státní maturitu z matiky. Truhlář je šikovný, ostatní zvládl dobře včetně odborné maturitní práce. Na co mu bude ta matika netuší ani on, ani já. Tak mu zítra drž palce R^

0 0
možnosti

Ty hodiny jsou sice příšerné, ale když spočítám náklady a práci, tak aby z toho hodinář vůbec něco měl stojí tolik co stojí a když si ještě připočítáte provoz daně a DPH. Nebo myslíte, že by je měl prodávat pro vaše krásné oči?

Za hrst rýže budou pracovat tak leda v Indonésii.

1 3
možnosti

Docela jste mě paní Trnková rozesmála. Ty nákladd sčítejte se mnou, i když nemám cifry. Odpad z prkýnek neodbrně pokosovou pilou seříznuté. Papundekl a šroubky. Kousek skla, rafičky, papír s číslicemi a nejlevnější hodinový strojek a trochu opravdu trochu laku.

Dívala jste se v poslední době na ceny hodin? Omlouváte nekvalitní šancajk chudákem podnikatelem. ;-D

1 0
možnosti

Autorko: drtivá většina vyučených se v oboru neživí. A pokud ano, tak je logické, že se tím nebudou živit třeba kvůli zdraví celý život. A výučníl list je dnes k ničemu.  Neotevírá cestu k lepšíé práci. Jen k té špatně placené,.

1 2
možnosti

Ono je to totiž tak že, když bude kvalitní řemeslník a řekne si za práci za hodinu 400 kč tak si budou všichni ťukat na čelo. No a tak dělá za 200 kč a podle toho to také bude vypadat. Ale když dají auto do servisu tak klidně za hodinu zaplatí i 650 Kč. Pokud zákazníci budou více hledět na cenu než na kvalitu tak budou málokdy spokojení. Ona totiž i ta kvalita něco stojí.

3 0
možnosti
Foto

650? To jste ještě nebyl u Bychla (BMW ve Vesci).

0 0
možnosti

Jsme někde kde bychom být neměli. Každý myslící člověk ví, že vždy jedno je na úkor druhého. Mají li laťku přeskočit všichni, musí být laťka hodně nízko.

1 0
možnosti
Foto

Ač jsem jen obyčejná lopata, tak za mě má být maturita jen jedna. Maturita je pro mě určitý stupeň vzdělání a kdo na ni nemá, tak i mít prostě nebude a naprosto jedno v jakém oboru.

6 0
možnosti

No, ony ty Sovetske kukacky kdysi taky nebyly zadna slava, ale v prepoctu byly asi levnejsi.

A v stredoevropske civilizovane zemi k maturite matematika patri. Maturitu z telocviku, zpevu a kresleni jaksi neuznavam.

1 0
možnosti
Foto

Není tomu úplně tak. My jsme maturovali z elektroniky, měření, ČJ a RJ a je pravdou, že na VŠ nám ta matika dost chyběla.

A kamarádi z gymnázií byli jak slepé děti, když šlo o praktická laboratorní cvičení.

0 0
možnosti
Foto

To víš, Naďo, co bys taky za 650 českých chtěla, že?

Dej to v Dolarech a budou hodinky jedna báseň. Možná dokonce i půjdou, to ale nezaručuju:-)

0 1
možnosti