Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... a hlavně vytrvale prohlašuje, že Kalousek je zloděj a zločinec. Takový člověk musí být modrý je třeba jej hájit, ať si jako ministr nechává od spolustraníků přiklepávat nějaké ty státní love pro své firmy, ať coby prezident dělá naší zemi ostudu apod. :-)

0 0
možnosti

Dkuji všem za obsáhlou a zajímavou diskusi.

0 0
možnosti

Ano, pan Babis je asi dost bohaty, a to mu mnozi zavidi. Ale asi je to za poslednich asi 20 let jediny slusny clovek, ktery se vyskytuje v ceske politice.

A to mu zavistivci a ruzni kmotri nemohou zapomenout. Proto si na nej vymysli ruzne burese a strety zajmu.

1 6
možnosti

Slušný člověk, který :

- jako agent StB udával své spolupracovníky

- jako člen funkcionářské rodiny byl od malička v prostředí represivního aparátu, udavačů,, 

- nikdy nepoznal  reálný život běžného člověka v socialismu, nakupoval si jako jeho rodina v Tuzexu...

- vytuneloval firmu zahraničního obchodu ve které pracoval a zbohatl napřístupu k devizám a kontaktech na komunisty ovládané podniky v té době

- celou dobu v různé míře bohatl na dalším tunelování státních peněz ve formě různých zvýhodnění a subvencí

- proloboval poslední den před odstoupení vlády vysoké subvence pro své firmy a věděl, že po dalších volbách mu může být přiškrcen kohoutek - proto pod pokryteckými hesly na oblbování prostějších voličů vstoupil do politiky. 

- a dnes dál oblbuje a řídí ministersvto financí = ovládá další penězotoky do svých firem

.... a blbci mu to dál žerou...

7 1
možnosti

:-)   Zapojím se také do diskuse, protože chci podpořit LUboše  Sazečka, který to má v hlavně srovnané a je v obraze, Někteří melou svoji mantru, jako Kalousek, který rudne zlostí a hrozí, že ho klepne při jeho trvalém nasávání pepka.

       Pro pořádek:  Biopaliva se musí domíchávat do PHM z  nařízení EU. Zdrojem není jenom řepka ale i řepa ev. obiloviny. Nerespektovat to, hrozí tvrdé sankce z EU. Babiš je hlavně zpracovatelem, tedy žádné dotace. Dotace dostávají zemědělci,(zaplaťpánbu), a mohou alespoň žít. Ještě jedna třetina MEŘO, se dováží ze zahraničí, domácí osevní plochy to nepokryjí, neználci by měli vědět, že existuje nějaký osevní postup, kde dochází ke střídání plodin. Čili....žádných 5 mlrd. Babiš neinkasuje, to je jenom výplod Kalouskova propitého mozku, a neinformovaní tomu věří, jako muslimové koránu !  R^R^R^   Díky tomu já kupuji do svého diesela naftu za 25,- kč a jsem vysmátý, právě díky úlevě na dani! R^

1 3
možnosti

Babiš alias Bureš pracoval za totáče v podniku zahraničního obchodu a byl agentem StB. Za pomoci zahraniční banky ten podnik vytuneloval, zneužil znalosti kontaktů z tohoto státního podniku a dál bohatl na dovozu z rozvojového státu, kde jim platil minimum a u nás prodával za maximum.

Není žádným superborcem, který něco vymyslel, měl vyjímečný obchodní talent atd.

Podstatnou část svého byznysu postavil na dotacích = dojení státu.

Dle mého mínění se jedná o vysoce amorálního člověka, který nám lže denně do očí z obrazovek.

16 4
možnosti

Když pominu ty blbosti, tak ti dám za pravdu, je to superborec, protože má mimořádný obchodní talent. Závistivci bez talentu poštěkávají tady.

3 13
možnosti

No.... dejme tomu.... ODS09 naši zemi vydrancovala, nehledejme protipoly, ale slušné lidi. Mimochodem Kalousek a Klaus jsou mnohem bohatší než Babiš a do politiky vstoupili jako vyšší střední třída, dnes z nich jsou miliardáři. ;-)

3 6
možnosti

Pan Babiš už ukázal, že je schopen prosadit si zákony, které jsou šité na míru právě jeho firmám. Ostatním tolik nepomůžou. A ještě si skoupil důležitá média, která postupně naprosto zprznil. Posouvá nás hodně na východ.

14 2
možnosti
Foto

Z toho, co jste napsala, beru snad jen poslední větu.

3 0
možnosti

Tu já neberu. V tom s autorkou nesouhlasím. Tato vláda se mi nelíbí.

Já naopak s autorkou plně souhlasím v tom, že bohaté lidi bychom neměli odsuzovat za jejich bohatství. V tom má autorka plnou pravdu.

Jak jsem již napsal, nevadí mi, že pan Babiš je bohatý. Vadí mi, na čem zbohatl.

Kdyby stejný článek paní autorka napsala směrem k někomu, kdo co do výše majetku zbohatl stejně jako pan Babiš, avšak způsobem, tedy takovým, který považuji za čestný, tak bych jí dal karmu.

5 2
možnosti

J91a33n 51R92á29ž

22. 5. 2015 14:36

Žádný politik se jím nestal jen z ušlechtilých myšlenek. To ani nejde, neb politika je svou podstatou amorální.

Všichni rozumní a realističtí lide ví, že hnacím motorem politika jsou moc a peníze. A taky se nediví, když poslanec při nástupu do funkce bydlí v paneláků a jezdí Fabií, a už po prvním volebním období má slušnou vilu a "bavoráka". Je to totiž běžné na celém světě, ale nesmí se to přehánět!

Myslel jsem si velmi naivně, ze hnací silou Babišova vstupu do politiky je jen moc, protože peněz má hodně. A tu moc, ze bude používat na zlepšení podnikatelského prostředí... přinejmenším.

Není příjemné přiznat, jak velmi jsem se mýlil!

8 1
možnosti

Ono je ve skutecnosti spoustu lidi, kteri do politiky vstoupi ciste pro idealy, ale takovi lide jsou bud odsouzeni k nezdaru, nebo je system semele a z idealu sejde. Ale je treba se nevzdavat a hledat ty slusne. Volit jiz zprofanovou svoloc, ktera se neosvedcuje je vskutku sebemrskacske.

3 0
možnosti

Na druhou stranu je pekne, ze na Babisovi nekdo dokaze najit neco dobreho. :) Pripada mi to obrana toho, ze Lucifer drahy kozich a lide mu ho zavidi, proto pomlouvaji. A on je pritom takovy cistotny, ma ho vyprany a rohy se mu lesknou.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS