Už toho mám dost

Co ty mužský si myslí o nás, o ženách. V případě, že má žena hlubší výstřih, krátkou sukni, nebo nedej bože holý pupík, říká si prý o znásilnění, tedy podle jejich teorie.

Dnes jsem se zase zatoulala na internet, kde to mnozí páni s velice vážnou tváří svorně tvrdili, že je to tak. Už toho mám dost, copak jsou někteří muži myslící jen svým pohlavním ústrojím?

Ano, jestliže muž myslí svým sexy chtíčem, může být ženská i oblečená od hlavy k patě, stejně po ní musí vystartovat,  což teprve, když je na plovárně, Jezuskumarjá, jen v plavkách.

Výmluva, že je žena polonahatá a proto jde po ní, fšak si o to říká, je výmluva nadrženého Zviřátka, protože člověk a to muž asi člověk je, má i mozek a jak je známo, i sexy mozek dokáže svůj chtíč udržet na uzdě. Při pohledu na méně oblečenou dívku si maximálně zálibně pomlaskne a jde dál.

Těm Zvířatkům převlečeným za muže by asi nejlépe vyhovovaly ženy oblečené v burce a koupající se v neprůhledném hábitu. To si na ně, tam dnes už nedaleko, vymysleli muži a ty ženy se musely podřídit, což by asi ti „naši“ nadržení chudáci uvítali, protože jsou neustále provokováni málo oblečenými ženami…

  1. Žena se chce líbit, proč asi, aby jí hnedlinko proto někdo šel znásilnit?
  2. Žena by neměla chodit ve večerních a nočních hodinách sama… proč asi? Může se pohybovat po ulici jen ve vyhrazených hodinách?
  3. Žena by neměla v noci chodit parkem, byť by byl i osvětlený, proč asi? Může se pohybovat jen někde?
  4. Žena si musí na zábavách hlídat svojí sklenici s pitím, aby jí tam někdo něco drogového nevhodil, nesmí riskovat odchod od své sklenice ani na WC, musí si brát tuto s sebou i tam, proč asi? Protože by jí chtělo neukojené Zviřátko pomocí drogy znásilnit?
  5. Žena může jenom něco, co jí přikazuje soužití s muži, a začíná toho být čím dál míň… 

Děkuji těm rodičům i učitelům, kteří odmala vysvětlují svým synům a chlapcům, že mají být k ženám a dívkám galantní…

Děkuji mužům, kteří jsou ještě muži, líbí se jim ženy oblečené podle poslední módy, chrání ženy i cizí a hlavně, ochraňují děti, protože i ony jsou v nebezpečí před Zviřátky převlečenými za muže…

Děkuji té Policii, která pomáhá a chrání své občany před zločinem, znásilnění ženy nebagatelizuje, ani nepodceňuje...

Přeji všem krásné léto, nezkažené Zviřátky…

 

Autor: Naďa Dubcová | úterý 20.6.2017 12:15 | karma článku: 26,99 | přečteno: 1695x
  • Další články autora

Naďa Dubcová

Nepamatuji se.. pamatuju...

10.11.2019 v 19:47 | Karma: 24,13

Naďa Dubcová

O smrti, o mé smrti

3.11.2019 v 10:10 | Karma: 20,92

Naďa Dubcová

Prej jako křísit dinosaura

1.11.2019 v 9:58 | Karma: 25,24

Naďa Dubcová

Jen na skok

23.10.2019 v 12:31 | Karma: 18,52