Naďa Dubcová

Hledám ošklivou ženu, i kterou nikdo nechce

6. 06. 2017 13:27:15
a jiné zajímavé inzeráty. Tak jsem se zase podívala do inzerátů, jaké ženy chtějí muži a bylo to zase vskutku poučné. Pojďme a nahlédněme. Zaznamenáno i s pravopisnými chybami:

hledamzenu.jpg

- Hledám ošklivou ženu, i kterou nikdo nechce, jsem starší muž a brzy budu úplně slepý...

Tak u tohohle případu, ošklivé ženy a jiné, které nikdo nechce, pozor! Zrovna dnes jsem četla zajímavý článek s názvem: „Slepým půjde vrátit zrak, u krys už funguje protéza“, nemuselo by hnízdečko lásky vydržet natrvalo.

- Z každodenní šedi kanceláře vidím,že... Děs a hrůza ovládla seznamku...tady jeden najde bud jen prostorově výraznější a nebo výrazně prostorovější a nebo kulový s přehazovačkou...

Co máte proti výraznějším ženám? Doma je alespoň nepřehlédnete

- Hledám bohatou ženskou. Je mi 57.

Určitě najde, už jen proto, že je upřímný a to je výborná vlastnost.

- Hledám obyčejnou, zdravou ženu, do 170cm, z okolí Trutnova. Jsem starší, štíhlý, bohatý.

Panečku, to je partie, určitě přehrabuje emaily nabídek vidlemi

- Důchodce,nekuřák a abstinent hledá ženu drobnější ale i plnější postavy z oblasti od Kroměříže a Přerova až do Ostravy.Může být i vyššího věku.

Přeloženo do Češtiny: Hledá se nějaká ženská z Moravy

- Nezkutečný lenoch s inteligenci totálně chorého vypitého mozku notoriký alkoholik se rád seznámí s jakoukoliv sponzorkou,doufám že se na mně usměje štěstí.W.

Tady bude hoch potřebovat neZkutečné štěstí.

- Je mi 66 178/75 sportovního typu, ještě pracující. Hledám tolerantní pohodářku do RD se zahradou, abychom stihli, co se nám zatím nepodařilo

Ano, překopat zahradu, vyplejt, osázet, zalévat, sklízet, zavařovat atd. atd. Opravdu to musí být pohodářka a ještě tolerantní k vykukovi.

- Jsem vizuelně odporný i psi se mi vyhýbají, páchnu, bezdomovec, bez vzdělání,asociál,bez peněz i práce... a co hledám?? Pravý opak...no přeci princeznu, která mě zachrání.Stačíkdyž mě bude mít ráda a zbytek no ,to se uvidí. Mám jediný požadavek,pouze oblast Nechnic, Chlumce n/C, N. Bydžov a blízké okolí.Ostatní informace zašlu na mail. Trochu mi záleží na vzhledu proto prosím foto. Bez fota neakceptuji.Požadovaný level postavy,max.plnoštíhlá.Anorektičky ne!!!Věk není podst. Tak a teď mudruj?

Ať jsem mudrovala jak jsem mudrovala, vymudrovala jsem, že je na seznamkách opravdu legrace.

hledamzenu1.jpg

Zdroj obrázků internet.

Autor: Naďa Dubcová | karma: 35.45 | přečteno: 5870 ×
Poslední články autora